min helg i 13 bilder

Heihei, nå er jeg tilbake igjenn etter en liten pause. Jeg har ikke hatt noe tid til bloggen ettersom jeg har prioritert lekser, innleveringer, venner og familie før bloggen. Onsdagen og torsdagen var ikke noe spesiell egentligt, var hos hanne, på drill og skrev raport på onsdagen. Og var en liten tur i haugesund på torsdagen. Ettersom jeg har hatt overnattingsbesøk tenkte jeg og lage et "min helg i bilder" innlegg.

 


 Bloggest!

2014

Hei, tenkte bare og komme med ett lite tips hvis du vil spare penger, samle nyttårsforsett eller minner gjennom et helt år. Jeg har laget en liten oppbevarer for pengene mine som jeg finner i jakker, lommer og vesker. Disse har jeg da ikke lov til og ta ut før 2015. Du kan også lage en til nyttårsforsettene dine, skrive de på en lapp og ta dem ut etterhvert som du bryter dem. Så kan du se hvor mange du klarte og holde i ett helt år. Eller samle bilder, kino biletter og amdre minner, så kan du se tilbake på dem i 2015.

Jeg valgte en for penger, og den ble seendes slik ut. Det eneste du trenger å gjøre er og klippe ut forskjellige former, tall og bokstaver, så teiper du dem på og pynter med feks. et band rundt lokket.


Bloggest!

10 ting du kansje ikke visste om meg

♥ Jeg får alltid myggstikk på ankelen som hovner helt sykt opp, og blir til arr. Uansett om jeg smørrer meg inn med sånn myggkrem/olje får jeg myggstikk. Men resten av kroppen holder de seg unna, og hvis jeg får ett mygstikk på feks armen hovner det ikke opp.
♥Jeg har en skjevhet i ryggen, en sykdom kalt skoliose. Dette fører til at hele kroppen min er skjev. Itilleg til skoliosen er den høyre foten min 6mm lengre en den andre, noe som har ført til at jeg trør skjevt, og jeg har fått løse sener i foten. Altså jeg er dobbelt opp skjev.
♥Jeg pleier og klippe håret mitt jevnligt selv. Hver gang jeg ser ett slitt hårstrå finner jeg en saks og klipper det selv. Selfølgeligt klipper jeg jo ikke hele håret, eller jeg har gjort det også noen ganger, men det som er slitt klipper jeg.
♥Jeg har drillet i snart syv år. På 17.mai har jeg drillet i syv år og får syvårsmedaljen min.
♥Jeg har en tvangstanke om at jeg MÅ se "lysblink" tre ganger på rad. Og det gjør det ikke noe bedre at det er en fyrlykt ute på sjøen som lyser rett inn på soverommet mitt. Så når jeg skal sove ser jeg ofte et blink, og da har jeg ligget og holdt øynene mine åpne for og se de to neste blinkene. Det er til og med så gale at jeg vet at det er sju sekunder mellom vert blink.
♥Jeg klarer ikke å si SJ-lyden, det blir bare til en S, jeg får det bare ikke til. Så når jeg skal si ord som kansje, ketchup, og ikje(dialekt) så sier jeg det fort for og ungå at folk hører det, haha.
♥Mitt verste fag på skolen er engelsk, jeg klarer ikke bøye verb. Og da ender det opp med at jeg skriver feks. igår sykler jeg, eller igår leker jeg. Jeg klarer heller ikke utale mange av ordene på engelsk, og det har sikkert noe med den SJ-lyden.
♥Jeg sover alltid med sovemaske, grunnen til dette er at jeg har to store skråvinduer som jeg ikke har persienner/gardiner/lameller til. Og da blir det helt lyst inne på rommet mitt kl halv 7 på sommeren, noe som er helt forferdeligt. Liksom mitt i sommerferien våkner du kl halv 7 pgr. sola. Nei da bruker du heller sovemaske med diamanter som danner en tiara.
♥Jeg har angst for edderkopper, noe sikket mange andre også har, så det er vel kansje ikke så spesielt. Men det som er er at før når jeg var liten kunne jeg ta i alle småkryp, snegler og makker. Men etterhvert som vennene mine var redde disse dyra ble jeg også plutselig redd dem. Noe jeg angrer sykt på nå, for nå klarer jeg nesten ikke drepe dem engang.
♥Pengene mine vokser, jeg finner dem overalt, noe som selfølgeligt er bra. Nå har jeg faktisk laget en "penger2014" krukke som det kommer til og komme ett innlegg om. Men i den skal jeg putte alle pengene mine som jeg finner i jakker, vesker og lommer og bruke den på noe jeg virkeligt ønsker meg, istedenfor og bare kjøpe en sjokolade på butikken for 20kroningen.
Bloggest!

DIY

Det du trenger:

Svart bukse.

Klor.

Bøtte.

Vann.

Hårstrikker.

Det første du må gjøre er og krølle sammen buksen til en ball, og feste den med strikker. Så fyller du en bøtte med vann slik at det akkuratt dekker buksen, så tar du 1/4 flaske med klorin i vannet.
Etter fire timer tar du buksa ut og legger den i vaskemaskinen, og har den på et langt program. Jeg valgte programmet jeans, som varer i ca en time.

Når buksa er ferdig lar du den tørke, så kan den brukes. Her er resultatet.

Bloggest!

 lørdag

Hei, idag har jeg ikke gjort noe som helst, har ligget på benken og slappet av. Syns det er litt herli og bare slappe helt av noen dager også. Jeg har heller ikke noen planer for resten av dagen heller, eneste er at jeg skal til Hanne om en stund. Og iløpet av morgendagen kommer det til og komme et DIY porsjekt.


Bloggest!

popcorn

Hei, som sakt begynte jeg jo på sklen igjen idag, noe som gikk heelt fint faktisk. Smart som jeg er skrudde jeg på varmeovnen før jeg la meg, og da var det godt og varmt når jeg skulle stå opp. Hadde mest sansynligt ikke klart og gå fra sengen hvis ikke, så en klapp på skulderen til meg! Men jeg kjenner det er godt med helg igjen nå kan du si, haha, etter en dag på skolen. Nå har jeg nå forhåpentligt vis fått døgnrytmen tilbake igjen, håper bare jeg ikke klarer å snu den om igjen i helgen, noe som helt sikkert kommer til og skje hvis jeg sover over hos noen.

Da jeg kom hjem fra skolen idag hadde mamma kjøpt verdens herligste sjerf til meg, eller jeg befalte hun til og kløpe det til meg igår, hehe. Men åååh, det er så mykt, skulle ønske jeg kunne sendt det gjennom skjermen slik at dere kunne kjent på det! Skjerfet er fra cubus og koster kun 74kr ettersom det er på salg, tror jeg er nødt til og kjøpe ett i svart også. For dette kommer til og bli MYE brukt! 
Og nå kommer vi til overskriften, som dere sikkert har skjønt handler det om noe med popcorn. For jeg har nemmelig poppet popcorn i verdens søteste popcorn maskin som jeg og broren min fikk til jul idag. Hadde nesten glemt den helt ut ettersom vi fikk den ilag, og da sto den ikke sammen med de andre julegavene mine, så det ble jo nesten en julepresang til idag! Popcorn maskinen ser vertfall slik ut som på bildene. Av en eller annen grunn føler jeg den ser ut som en hene eller kylling. Haha, sikkert pågrunn av rødfargen, og at den har "armer" og "ben".Senere idag skal jeg være med Hanne og Kaia, kansje noen flere også, satser på det. Men vi har vertfall tenkt og kjøpe inn til pizza, og lage hjemmelaget pizza, så får vi se hvordan resten av kvelden blir. Kjøper nokk mest sansynligt noe snop og brus også ettersom det er fredag. Jeg har gått rundt med følelsen av at det har vert mandag i hele dag, selv om jeg egentligt hvet at det er fredag. Fant til og med frem forkle og hårstrikk idag ettersom at vi har heimkunskap på mandager, menmen, fredag er bedre en mandag!

Bloggest! 

sleep


Kansje jeg skal klare og sove inatt alikevell, når jeg ser på disse bildene får jeg lyst til og legge meg alerede. Og klokka er bare halv.7! Fikk nytt sengesett til jul, åhh, det er såå fint, elsker og legge meg i rene sengklær!

Bloggest!

morning

Heihei, for øyeblikket sitter jeg godt plantet i sofaen, noe jeg har gjort siden jeg sto opp. Tok med meg dyna fra sengen og slengte meg ned i benken, haha. Var så vidt jeg klarte og reise meg for og ta noen bilder, men når jeg først kom meg opp gikk det fint. Hadde energi i noen minutter, men det var sikkert bare et sukkerkick av twiksen som jeg spiste, for den er fulstendig borte nå! Jeg er sååå utroligt glad for at vi ikke skal på skolen idag, hadde ikke klart å stå opp, og på torsdager er vi til kl.3 også! Suns litt sund på de som måtte på skolen også da, heheh, no.
Vet ikke helt hvordan det skal gå imorgen heller da, ettersom jeg ikke har klart og sovne før kl 2-3 de siste kveldene, og sover til minst kl 12, uff. Men idag kom jeg meg faktisk opp til kl 10, eller da ropte pappa at jeg måtte stå opp, men jeg lå i sengen til klokka var halv 12 da.. Men jeg var VÅKEN og det er det som tels, sant? Får prøve og legge meg litt tidlig idag og håpe på at flaksen er på min side, og at jeg sovner.


Bloggest!

juice

Det du trenger er:

♥ 2 never druer

♥ 3 mandariner

♥ 1 grønt eple

 ♥ juicepresser


Bloggest!

 

Give light, and the darkness will disappear of itself.

Happy New Year

Hei! Tenke bare at jeg skulle ønske alle et godt nytt år!Bloggest neste år!


back

Heihei, er en god stund siden sist nå, men flink som jeg er tenkte jeg og begynne igjen. Grunnen til at jeg begynner igjen er vell masing av venner og at jeg fikk nytt kamera og objektiv til jul, og da steg inspirasjonen noen hakk kan du si. Jeg tror bloggen kommer til og ha en del `bilde innlegg´ og ikke fult så mye tekst ettersom jeg synes det er så mye kjekkere og ta bilder enn å skrive, haha. 

Dagen idag startet med at jeg våknet klokka halv 2, fint med ferie, så for jeg ut for og kjøpe gaver til pakkeleken som vi skal ha imorgen på nyttårsaften. Når jeg kom hjem pakket jeg inn gavene, og laget en herlig juice, ettersom pappa fikk juice maskin til jul. Jusen laget jeg av en korg med jorbær og tre kiwier.

Deretter for turen for videre på besøk til mormor og morfar hvor det ble kake-spising og prating. Da vi gikk hjem igjen sto taco på menyen, så prøvde jeg meg litt frem på nyttårs sminke og hår. Klarer aldri og bestemme meg når jeg må, så jeg tenkte og ha litt god tid denne gangen. Og valget falt på krøller og en litt sølv-gull-glitter øyenskygge. 


Bloggest!


koos

Hei! igår kveld gikk jeg, Marie og Serianne til Hanne for og spise taco og kose oss med snop og latter. Etter at vi hadde vert der en stund gikk vi videre til meg for og spille singstar, noe sovm var utroligt lenge siden alle hadde spilt! DEt ble mye latter og sang og vi storkoste oss.

Senere idag hvet jeg ikke helt hva som sjer, skal hvertfall på dril fra kl5-8, så får jeg se om jeg finner på noe annet i mellomtiden også. Er så mye dril for tiden, hver mandag og onsdag fra kl 6-8 og noen ganger i helgene i 3-4 timer også. En duett og et programmer som skal læres, men det er jo gøy også!


Liker du singstar?
 

 

innkjøp, video

Håper den faller i smak!

fruit nails

Fruktene er kjøpt på H&M, og neglelakken er fra essie 


dream

Heei, idag kom Marie og Hanne til meg etter skolen, har ikke gjort så spesielt mye. Spist is, hørt musikk og bare snakket. Senere idag skal jeg og Marie videre på drill for og øve inn duetten, og Hanne tar turen hjemover da. Bildene fra konf-leiren på fretun kommer forhåpentligtvis imorgen pgr Kaia glemte kamera sitt.


Hva skal du idag?

my summer

Hei! da tenkte jeg og lage et 'my summer+ litt etter sommeren' innlegg, det er jo en stund siden sommeren nå, men siden jeg har vert borte fra bloggen så legnge tenkte jeg det passet litt bra. kommer også til og ta med litt fra etter sommeren også. En del av bildene er lånt av Kaia sin blog, stoor takk til henne!sommeren startet med konfleir til bø, leiren heter konfaction og det er konfirmanter fra hele landet som kommer dit. Vi sov i telt og storkoste oss til tross for reinet som høljet ned,vi var der fire dager og det reinet hver dag utenom en, den dagen dro vi til bø sommerland, det var supergøy!så gikk turen videre til spania i 2uker med 4-5 andre familier, det var utroligt gøy og vi koste og mye!


en uke etter vi kom hjem fra spania kjørte vi til lyngdal på lyngdalcup, hvor vi var i noen dager før turen vendte hjem igjen.

sommeren har også vert fult av koseligge dager og kvelder sammen med 
 heihei

Hei, ja da har jeg tenk og begynne og blogge igjen etter en utroligt lang pause, har savnet bloggen litt også. 

Idag startet dagen med et kirke-besøk. Alle konfirmantene skulle i kirken og få utdelt konfirmant bibel. vi var der i en og en halv time så gikk vi hjem. Resten av dagen har jeg ikke så mange planer for, tenkte og forhondspublisere noen innlegg, endre på designet og bare ta det roligt i sofaen med plommer i en skål, musikk og evig søndag. igår kveld kom jeg hjem fra konfirmat leir på fretun, en utrolig KJEKK leir! Vi to noen bilder med Kaia sitt kamera så hvis det er greit for henne kan jeg sikert bruke noen av de bildene. 
Noen spesielle innlegg som er ønskelig?


 

 

sauda

Beklager såå mye for bloggingen i det siste men har faktisk ikke vært på pc-en på en god stund nå. Men før det blir skikkelig blogging idag tenkte jeg og vise dere noen av bildene jeg tok da vi var i sauda på hytten til mormor og morfar.

Bloggest!♥ 

canon lens fd 50mm 1 : 1.8


Dette er en gammel canon linse, som tiligere tilhørte farfar før han døde. Linsen passer ikke til mitt kamera siden jeg har samsung nx11, vet ikke om den passer til de nye canon kameraene heller siden den er så gammel. 

Bloggest! ♥

one image four edits


one


two


three


four

Hvilket likte du best?

Bloggest!♥

the ocean

Heii, for ikke så lenge siden kom jeg hjem fra tur, gikk bare litt langs sjøen og slikt. Tok kameraet med meg så jeg tengte bare og vise noen bilder.

Senere idag kommer mormor, morfar og kansje farmor på middag til oss. Skal ha tørrfisk som er favoritmaten min, loveit. Gleder meg, og imorgen er det nyttårsaften! Vi skal til tante og onkel, der får vi pizza og dronning maud til dessert. Kameraet blir med så det kommer forhåpentligt vis noen bilder. Romvideoen blir filmet etter nyttår tror jeg så den kommer ikke får en gang i 2013. -Gleder du deg til nyttårsaften? 

Bloggest!♥

lights

Heii, er hos Hanne nå, vi skal på drill snart så dette blir et raskt innlegg. Vi var ute og tok noen bilder for en liten stunn siden i den fine snøen. Ahh, såå herligt med snø, alt blir så mye lysere og finere.Bloggest!♥pepperkaker

Bloggest! ♥

Facebook side for bloggen

Heii, har fått meg facebook side til bloggen nå! Setter stoor pris på om dere liker den, så får dere med dere oppdateringer når jeg har blogget.:-)


trykk på bildet for å komme til siden.♥

Bloggest!♥

inspiration


Forhondspublisert.

Bloggest!♥

viking kakå

Bloggest! ♥Hei, og velkommen til min blogg, jeg er en 14 år gammel jente fra karmøy.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits