10 ting du kansje ikke visste om meg

♥ Jeg får alltid myggstikk på ankelen som hovner helt sykt opp, og blir til arr. Uansett om jeg smørrer meg inn med sånn myggkrem/olje får jeg myggstikk. Men resten av kroppen holder de seg unna, og hvis jeg får ett mygstikk på feks armen hovner det ikke opp.
♥Jeg har en skjevhet i ryggen, en sykdom kalt skoliose. Dette fører til at hele kroppen min er skjev. Itilleg til skoliosen er den høyre foten min 6mm lengre en den andre, noe som har ført til at jeg trør skjevt, og jeg har fått løse sener i foten. Altså jeg er dobbelt opp skjev.
♥Jeg pleier og klippe håret mitt jevnligt selv. Hver gang jeg ser ett slitt hårstrå finner jeg en saks og klipper det selv. Selfølgeligt klipper jeg jo ikke hele håret, eller jeg har gjort det også noen ganger, men det som er slitt klipper jeg.
♥Jeg har drillet i snart syv år. På 17.mai har jeg drillet i syv år og får syvårsmedaljen min.
♥Jeg har en tvangstanke om at jeg MÅ se "lysblink" tre ganger på rad. Og det gjør det ikke noe bedre at det er en fyrlykt ute på sjøen som lyser rett inn på soverommet mitt. Så når jeg skal sove ser jeg ofte et blink, og da har jeg ligget og holdt øynene mine åpne for og se de to neste blinkene. Det er til og med så gale at jeg vet at det er sju sekunder mellom vert blink.
♥Jeg klarer ikke å si SJ-lyden, det blir bare til en S, jeg får det bare ikke til. Så når jeg skal si ord som kansje, ketchup, og ikje(dialekt) så sier jeg det fort for og ungå at folk hører det, haha.
♥Mitt verste fag på skolen er engelsk, jeg klarer ikke bøye verb. Og da ender det opp med at jeg skriver feks. igår sykler jeg, eller igår leker jeg. Jeg klarer heller ikke utale mange av ordene på engelsk, og det har sikkert noe med den SJ-lyden.
♥Jeg sover alltid med sovemaske, grunnen til dette er at jeg har to store skråvinduer som jeg ikke har persienner/gardiner/lameller til. Og da blir det helt lyst inne på rommet mitt kl halv 7 på sommeren, noe som er helt forferdeligt. Liksom mitt i sommerferien våkner du kl halv 7 pgr. sola. Nei da bruker du heller sovemaske med diamanter som danner en tiara.
♥Jeg har angst for edderkopper, noe sikket mange andre også har, så det er vel kansje ikke så spesielt. Men det som er er at før når jeg var liten kunne jeg ta i alle småkryp, snegler og makker. Men etterhvert som vennene mine var redde disse dyra ble jeg også plutselig redd dem. Noe jeg angrer sykt på nå, for nå klarer jeg nesten ikke drepe dem engang.
♥Pengene mine vokser, jeg finner dem overalt, noe som selfølgeligt er bra. Nå har jeg faktisk laget en "penger2014" krukke som det kommer til og komme ett innlegg om. Men i den skal jeg putte alle pengene mine som jeg finner i jakker, vesker og lommer og bruke den på noe jeg virkeligt ønsker meg, istedenfor og bare kjøpe en sjokolade på butikken for 20kroningen.
Bloggest!


  2 kommentarer på "10 ting du kansje ikke visste om meg"

Postet av: kaiaærsa
tilåme ikje meg visst alt de.. hahah
06.01.2014, 21:14
Postet av: monahesthag
kulle fakta!
06.01.2014, 21:57
URL: http://monahesthag.blogg.no
Postet av: MarteHBa
Supert innlegg! Ha en fin uke :D
06.01.2014, 22:41
URL: http://MarteHBa.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, og velkommen til min blogg, jeg er en 14 år gammel jente fra karmøy.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits