popcorn

Hei, som sakt begynte jeg jo på sklen igjen idag, noe som gikk heelt fint faktisk. Smart som jeg er skrudde jeg på varmeovnen før jeg la meg, og da var det godt og varmt når jeg skulle stå opp. Hadde mest sansynligt ikke klart og gå fra sengen hvis ikke, så en klapp på skulderen til meg! Men jeg kjenner det er godt med helg igjen nå kan du si, haha, etter en dag på skolen. Nå har jeg nå forhåpentligt vis fått døgnrytmen tilbake igjen, håper bare jeg ikke klarer å snu den om igjen i helgen, noe som helt sikkert kommer til og skje hvis jeg sover over hos noen.

Da jeg kom hjem fra skolen idag hadde mamma kjøpt verdens herligste sjerf til meg, eller jeg befalte hun til og kløpe det til meg igår, hehe. Men åååh, det er så mykt, skulle ønske jeg kunne sendt det gjennom skjermen slik at dere kunne kjent på det! Skjerfet er fra cubus og koster kun 74kr ettersom det er på salg, tror jeg er nødt til og kjøpe ett i svart også. For dette kommer til og bli MYE brukt! 
Og nå kommer vi til overskriften, som dere sikkert har skjønt handler det om noe med popcorn. For jeg har nemmelig poppet popcorn i verdens søteste popcorn maskin som jeg og broren min fikk til jul idag. Hadde nesten glemt den helt ut ettersom vi fikk den ilag, og da sto den ikke sammen med de andre julegavene mine, så det ble jo nesten en julepresang til idag! Popcorn maskinen ser vertfall slik ut som på bildene. Av en eller annen grunn føler jeg den ser ut som en hene eller kylling. Haha, sikkert pågrunn av rødfargen, og at den har "armer" og "ben".



Senere idag skal jeg være med Hanne og Kaia, kansje noen flere også, satser på det. Men vi har vertfall tenkt og kjøpe inn til pizza, og lage hjemmelaget pizza, så får vi se hvordan resten av kvelden blir. Kjøper nokk mest sansynligt noe snop og brus også ettersom det er fredag. Jeg har gått rundt med følelsen av at det har vert mandag i hele dag, selv om jeg egentligt hvet at det er fredag. Fant til og med frem forkle og hårstrikk idag ettersom at vi har heimkunskap på mandager, menmen, fredag er bedre en mandag!

Bloggest! 


  2 kommentarer på "popcorn"

Postet av: emilie
god helg!
03.01.2014, 16:48
URL: http://emiliiieh.blogg.no
Postet av: Johanna Sollund
Åh det skjerfet så mykt ut!

Ha en fin kveld!
03.01.2014, 16:53
URL: http://llovee.blogg.no
Postet av: MarteHBa
Så fine og koselige bilder! Ha en super helg :D
03.01.2014, 17:09
URL: http://martehba.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, og velkommen til min blogg, jeg er en 14 år gammel jente fra karmøy.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com





Design laget av Julie Viktoria

hits