morning

Heihei, for øyeblikket sitter jeg godt plantet i sofaen, noe jeg har gjort siden jeg sto opp. Tok med meg dyna fra sengen og slengte meg ned i benken, haha. Var så vidt jeg klarte og reise meg for og ta noen bilder, men når jeg først kom meg opp gikk det fint. Hadde energi i noen minutter, men det var sikkert bare et sukkerkick av twiksen som jeg spiste, for den er fulstendig borte nå! Jeg er sååå utroligt glad for at vi ikke skal på skolen idag, hadde ikke klart å stå opp, og på torsdager er vi til kl.3 også! Suns litt sund på de som måtte på skolen også da, heheh, no.
Vet ikke helt hvordan det skal gå imorgen heller da, ettersom jeg ikke har klart og sovne før kl 2-3 de siste kveldene, og sover til minst kl 12, uff. Men idag kom jeg meg faktisk opp til kl 10, eller da ropte pappa at jeg måtte stå opp, men jeg lå i sengen til klokka var halv 12 da.. Men jeg var VÅKEN og det er det som tels, sant? Får prøve og legge meg litt tidlig idag og håpe på at flaksen er på min side, og at jeg sovner.


Bloggest!


  0 kommentarer på "morning"

Postet av: - apt - Thea :) Komenterer tilbake!
fine bilder <3
02.01.2014, 17:35
URL: http://apt.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, og velkommen til min blogg, jeg er en 14 år gammel jente fra karmøy.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits