back

Heihei, er en god stund siden sist nå, men flink som jeg er tenkte jeg og begynne igjen. Grunnen til at jeg begynner igjen er vell masing av venner og at jeg fikk nytt kamera og objektiv til jul, og da steg inspirasjonen noen hakk kan du si. Jeg tror bloggen kommer til og ha en del `bilde innlegg´ og ikke fult så mye tekst ettersom jeg synes det er så mye kjekkere og ta bilder enn å skrive, haha. 

Dagen idag startet med at jeg våknet klokka halv 2, fint med ferie, så for jeg ut for og kjøpe gaver til pakkeleken som vi skal ha imorgen på nyttårsaften. Når jeg kom hjem pakket jeg inn gavene, og laget en herlig juice, ettersom pappa fikk juice maskin til jul. Jusen laget jeg av en korg med jorbær og tre kiwier.

Deretter for turen for videre på besøk til mormor og morfar hvor det ble kake-spising og prating. Da vi gikk hjem igjen sto taco på menyen, så prøvde jeg meg litt frem på nyttårs sminke og hår. Klarer aldri og bestemme meg når jeg må, så jeg tenkte og ha litt god tid denne gangen. Og valget falt på krøller og en litt sølv-gull-glitter øyenskygge. 


Bloggest!  3 kommentarer på "back"

Postet av: Mathias Folke Nordby
:)
30.12.2013, 23:59
URL: http://folke91.blogg.no/
Postet av: Marthe Sand - kommenterer alltid tilbake
Herregud så fint hår du har:) merke på krøllstaven?
31.12.2013, 00:05
URL: http://marthesand.blogg.no
Postet av: Hanna- kommenterer tilbake ♥
Marthe Sand: tusentakk! Den er fra OBH Nordica :)
31.12.2013, 00:15
URL: http://hannasoren.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, og velkommen til min blogg, jeg er en 14 år gammel jente fra karmøy.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits