my summer

Hei! da tenkte jeg og lage et 'my summer+ litt etter sommeren' innlegg, det er jo en stund siden sommeren nå, men siden jeg har vert borte fra bloggen så legnge tenkte jeg det passet litt bra. kommer også til og ta med litt fra etter sommeren også. En del av bildene er lånt av Kaia sin blog, stoor takk til henne!sommeren startet med konfleir til bø, leiren heter konfaction og det er konfirmanter fra hele landet som kommer dit. Vi sov i telt og storkoste oss til tross for reinet som høljet ned,vi var der fire dager og det reinet hver dag utenom en, den dagen dro vi til bø sommerland, det var supergøy!så gikk turen videre til spania i 2uker med 4-5 andre familier, det var utroligt gøy og vi koste og mye!


en uke etter vi kom hjem fra spania kjørte vi til lyngdal på lyngdalcup, hvor vi var i noen dager før turen vendte hjem igjen.

sommeren har også vert fult av koseligge dager og kvelder sammen med 
 
  1 kommentarer på "my summer"

Postet av: Juliaml
Herlig!
03.09.2013, 18:48
URL: http://www.juliaml.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, og velkommen til min blogg, jeg er en 14 år gammel jente fra karmøy.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits